Приватизація на Рівненщині: нові можливості та стратегічні плани

На Рівненщині визначено 38 об'єктів для приватизації, які активно готують до роздержавлення, повідомляє Рівненська обласна адміністрація. Цей крок очікується призвести до проведення 40 аукціонів та сприятиме залученню понад 260 мільйонів гривень у державний бюджет. За показниками Фонду держмайна Рівненської області минулого року, Рівненщина визнана серед лідерів, займаючи друге місце за кількістю приватизацій державних активів.

Останнім часом заступник голови обласної державної адміністрації, Олександр Кохан, разом з керівником Фонду держмайна Кирилом Бережним обговорили стратегічні плани щодо приватизації та оренди державного майна. "Наразі у Рівненській області ми визначили 38 об'єктів, які мають потенціал для приватизації, серед яких Рівненський радіозавод та Зірненський спиртовий завод. У 2024 році ми продовжимо активно розвивати цей напрямок, оскільки це стимулюватиме економічний розвиток та забезпечить нові робочі місця", - підкреслив Кохан.

З метою підвищення доступності інформації, потенційні об'єкти приватизації будуть розміщені на геопорталі Рівненщини. У даний момент фахівці обласної адміністрації завершують розробку аналітичного дашборду "Мала приватизація".

Приватизація на Рівненщині: нові можливості та стратегічні плани
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення